Uitleg


Het bestellen van ons vlees in de webwinkel is zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt.Wil je nog andere producten toevoegen? Je kan dus heel eenvoudig andere producten toevoegen aan je boodschappenmandje. Ben je klaar met winkelen, druk dan op afrekenen en je gaat naar de kassa. Dan kan je elektronisch, bijvoorbeeld met iDeal betalen.

VASTE KLANT
Als terugkerende klant kan je inloggen, waardoor je adresgegevens etc. weer gebruikt worden. Ben je een nieuwe klant, dan moet je een aantal velden invullen en je vervolgens registreren.

VLEES BEZORGEN OF AFHALEN
Is je boodschappenmandje gevuld, dan kan je aangeven hoe je het pakket bezorgd wilt hebben. Je kan het pakket uiteraard gewoon afhalen in onze winkel in Eexterveen!

BEZORGEN:
Wij bezorgen door heel Nederland, echter is het van groot belang dat je wel thuis bent! We hebben te maken met ingevroren producten. Wanneer het de volgende dag nogmaals aangeboden moet worden, is de kans groot dat het vlees ontdooid is. Het pakket kan, als je voor 14 uur bestelt, al de volgende dag worden afgeleverd. Je kan ook aangeven dat je op een andere dag het pakket wilt ontvangen. Je ontvangt de dag voor afleveren per email een track- en tracecode, zodat jezelf kan nagaan waar het pakket zich in de keten bevindt en wat de verwachte aflevertijd is. De bezorgkosten bedragen € 7,50.

Betalen gaat via IDeal .

Het kan zijn dat je wat assistentie wilt hebben bij het vlees bestellen bijvoorbeeld. Schroom dan niet en benader ons! info@vleesveebedrijfkoops.nl

GEWICHT en PRIJS:
In onze webshop wordt het gewicht per portie aangegeven. Dit betekent dat niet alle porties gelijke groot zijn. Dit komt omdat het vlees door een ambachtelijke slager wordt gesneden. Daarom weegt een slager je bestelling ook altijd af. In de webwinkel van Vleesveebedrijf Koops staan de gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als je bestelling binnen is worden de producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heb je een meevaller.

Mocht onverhoopt het bedrag lager zijn dan voegen we een extra product toe om het bedrag alsnog kloppend te maken.